Tenue 

Clubtenue

Hockey Club Kromme Rijn wil zich graag herkenbaar aan de buitenwereld presenteren. Naast sportiviteit, prestatie en gezelligheid, speelt de 'outfit' daarbij een grote rol. Wij spelen in de kleuren zwart en oranje, een pittige kleurencombinatie waar geen enkele andere club in de regio in speelt. 


Met trots dragen wij op het tenue de namen van onze sponsoren Handelsbanken, Mereveld, De Landgoederij en VANAN kappers. Het logo symboliseert de Kromme Rijn met een hockeybal in het midden.


Het dragen van scheenbeschermers en een gebitsbeschermer is verplicht, zowel tijdens de training als de wedstrijden. Daarnaast hebben spelers goede kunstgrasschoenen en natuurlijk een hockeystick op de juiste lengte nodig.
Spelers mogen niets dragen dat gevaarlijk kan zijn voor henzelf of andere spelers (zoals bijvoorbeeld sierraden of pet met harde klep).


HC Kromme Rijn heeft geen officieel 'uit-tenue'. Bij uitwedstrijden wordt het reguliere tenue gedragen, tenzij dit onvoldoende afwijkt van het tenue van het ontvangende team. In dat geval dienen afwijkende (maar uniforme) kleuren te worden gebruikt voor shirt en/of sokken. Hiervoor kunnen bijvoorbeeld het oranje HC Kromme Rijn trainingsshirt en/of de witte HC Kromme Rijn sokken worden gebruikt.

Hoe kom ik aan een tenue ?
Het tenue van het merk Reece is te koop bij Sunny Camp en Sport 2000 in Zeist. Je kunt de kleding ook bestellen via de digitale ledenshop van Reece met de clubcollectie van HC Kromme Rijn. Hier is naast het officiële tenue ook andere kleding van Reece te bestellen.

De kosten zijn: 

Club sokken  € 11,99                           
Polo / Short / Rok (maat 116 t/m 164) € 29,99
Polo / Short / Rok (maat XS t/m XXL) € 34,99
Training shirt (alle maten) € 29,99
    Let ook op het wasvoorschrift: niet in de droger en snel te drogen hangen.

Wellicht vind je op onze vraag- en aanbodpagina een tweedehands tenue, of wil je daar een tenue aanbieden. Log linksboven in op LISA-team met je lidnummer en wachtwoord. Klik op 'Club' en vervolgens op 'Vraag en Aanbod'.

 
Hoofdsponsor
Sponsoren