Inschrijvingsformulier

Na aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk een mail met de bevestiging van je inschrijving. 

Het is belangrijk dat je bij het veld 'Geboortedatum' het juiste geboortejaar invult. Mocht dit niet lukken, probeer het dan op een andere PC of tablet. Lukt dat ook niet, vermeld dan je geboortedatum in het veld 'Opmerkingen' onderaan het formulier. Alvast bedankt!

De statuten vind je hier
Het huishoudelijk reglement vind je hier
Het tuchtreglement vind je hier
Het Beleid veilig sportklimaat vind je hier

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Hoofdsponsor
Sponsoren