Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Agenda
NOVEMBER
scheidsrechtercursus (1) - dag 2
Datum: ma 25   19:45 - 21:30
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Cursus spelregels voor ouders van 11-tallen en E8-tallen. Tweede avond (herhaling en vragen) + examen. De cursus wordt aangevuld met een digitale leeromgeving van de KNHB. Na het halen van het examen ben je gerechtigd om 11-tal wedstrijden op clubniveau te fluiten. Max. aantal deelnemers = 30.
Bestuursvergadering
Datum: di 26   20:00 - 23:00
Locatie: Geen locatie ingevoerd.
Memo:
DECEMBER
Fluiten Zaal - briefing en vragen
Datum: ma 2   19:30 - 21:00
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Voor scheidsrechters zaal + coaches (alle zaalteams). Het advies van de arbitrage is om de wedstrijden door 3 vaste scheidsrechters per team te laten fluiten ivm afwijkende spelregels. Deze 3 + coach graag aanwezig op de briefing!
scheidsrechtercursus (2) - dag 2
Datum: wo 4   18:45 - 20:30
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Let op: deze datum is gewijzigd t.o.v. eerdere aankondiging!
Cursus spelregels jeugdleden (B-jeugd verplicht!). Tweede avond (herhaling en vragen) + examen. De cursus wordt aangevuld met een digitale leeromgeving van de KNHB. Na het halen van het examen ben je gerechtigd om 11-tal wedstrijden op clubniveau te fluiten. Max. aantal deelnemers = 30.
Koek en zopie-borrel
Datum: zo 15   15:00 - 19:00
Locatie: Clubhuis, Tolhuislaan 3b Bunnik
Memo: Nu we weer lekker in de zaal hockeyen is het een goed moment om het winterseizoen te vieren. Kom met het hele gezin naar het gezellige Koek-en-zopie-event voor een lekker hapje en drankje.
Hoofdsponsor
Sponsoren