Update: regionale wedstrijden (juni) en slotdag (19 juni)
30-5-2021  | 

Hieronder vind je het overzicht van de activiteiten die de komende weken nog gepland staan.

Regionale competitie E- t/m A-jeugd
Op 12, 19 en 26 juni organiseert de KNHB een regionale competitie voor de E- t/m A-jeugd. Het speelschema staat in de LISA app en op de website.

Slotdag Funkey, Boskabouters en F-jeugd op 19 juni
Op zaterdag 19 juni organiseren we als afsluiting van het seizoen een slotdag voor de jongste jeugd (Funkey, Boskabouters en F-jeugd). Meer informatie volgt!

Geen publiek toegestaan; wel begeleiding en barbemensing gezocht
Uiteraard vinden alle activiteiten plaats binnen de geldende coronaregels. Dat betekent dat ouders en ander publiek zowel op trainingsdagen als in het weekend niet zijn toegestaan op het sportcomplex. Let op: bij de regionale competitie voor de jeugd vallen rijouders onder de teambegeleiding en mogen aanwezig zijn op het complex. Klik hier voor een overzicht van alle coronaregels.

Om te zorgen dat alles soepel verloopt, zoeken we weer vrijwilligers die willen helpen als gastheer/-vrouw en vrijwilligers die een bardienst willen draaien.Je kunt je voor een 'wedstrijdtafel'-dienst of bardienst inschrijven via de LISA-app (klik op meer en dan plan uw dienst) of door in te loggen bij LISA-team op de website (klik op club en dan diensten).Bijlage: HCKRclubcompetitiemeijuni2021v2.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren