Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Nieuwsafbeelding

14-12-2018 | 
Vuurwerk kopen voor oud & nieuw? Print de afbeelding in de bijlage en neem deze mee naar één van de verkooppunten van XL Vuurwerk. Je krijgt dan gratis de pot van de afbeelding bij je bestelling.
Haal je vuurwerk bij XL Vuurwerk op deze verkooppunten:
Voorveste 15,  Houten
Lees meer >>


Bijlage: vuurwerk aanbieding(1).jpg

Nieuwsafbeelding

3-12-2018 | 
Op zaterdag 1 december heeft Tijmen (JB1) als eerste rasechte Kromme Rijn speler zijn CS+ gehaald. Tijmen is daarmee de eerste scheidsrechter van HC Kromme Rijn die het traject CS+ met succes heeft afgerond. En daar zijn we als jonge club heel trots op! Hij slaagde voor zijn ‘proeve van bekwaamheid’ bij het fluiten van een
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

28-11-2018 | 
De komende twee maanden wordt de bar vergroot, zodat het clubhuis weer past bij de grootte van de club. Het tussenmuurtje gaat eruit en de bar wordt anders ingedeeld.
Deze verbouwing is een vervolg op de verbouwing van de keuken en toiletten, die we vorig jaar hebben uitgevoerd.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

16-11-2018 | 
Deze week trainen we alweer voor de laatste keer op het veld in 2018. Vanaf komende week gaan we de zaal in. Het trainingsschema staat inmiddels ook al op de site. Let wel even op, want nu staan de trainingen er nog dubbel in.
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren