Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


4-8-2019 | 
Vanaf komend seizoen spelen we in een nieuw tenue. Alle leden mogen hun oude shirt gratis omruilen voor een nieuwe. Kom op 31 augustus tussen 10:00 en 13:00 uur langs bij het clubhuis voor het nieuwe shirt.
Neem je oude shirt mee. Maximaal 1 shirt per lid.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-6-2019 | 
Iedereen weet inmiddels dat wij binnen HC Kromme Rijn al enkele jaren hockey voor 5-jarigen hebben. We noemen dat Funkey Hockey. Inmiddels wordt de vraag steeds vaker gesteld of er ook niet zoiets voor nog jongere kinderen georganiseerd kan worden, dat wil zeggen: voor kinderen van 4 jaar. En daar gaan we dus voor!
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

30-6-2019 | 
Stoom jezelf klaar voor het nieuwe seizoen!
 
Ook deze zomer organiseren HC Kromme Rijn & De Ridder Hockey weer een gaaf hockeykamp. Het kamp is aan het einde van de zomervakantie op 29 & 30 augustus.  Onder leiding van topspelers zoals Floris de Ridder, Silas Lageman (Kampong) en Erik van Wanrooy (Royal Antwerp)
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-6-2019 | 
Al een aantal jaren is er maandagavond trimhockey. 15 tot 20 enthousiastelingen nemen deel elke keer deel aan een uitdagende training.
 
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren