Agenda
Let op: Bij HC Kromme Rijn kan alleen cashless worden betaald met een bankpas. Je kunt ook betalen met de betaalkaart van HC Kromme Rijn. 


Nieuwsafbeelding

25-8-2020 | 
De Rijksoverheid heeft alle eet- en drinkgelegenheden verplicht alle bezoekers te registreren. Zo kan de GGD een bron- en contactonderzoek uitvoeren als er een coronabesmetting wordt ontdekt.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

18-9-2020 | 
Op de vrijdagvond is er een goedlopende 7x7 competitie in de regio Utrecht. Per blok speel je 5 avonden twee wedstrijden (drieluik) van elk 25 minuten. De wedstrijden zijn ongeveer eens per twee weken en er wordt gespeeld in een poule van 6 teams. Voor het winterblok met start 27 november zoeken we spelers (m/v). Voor meer info: spelregels hockey7
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

18-9-2020 | 
Kromme Rijn start met studenten trimhockey (gemengd) op de donderdagavond om 20:30. Samen trainen, een partijtje te spelen en na de training even samen borrelen. Neem je studie- en/of huisgenoot mee! Interesse. Stuur een mail naar: [email protected]

Trimmen voor beginners
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

21-8-2020 | 
Na een lange onderbreking worden er vanaf september weer hockeywedstrijden gespeeld. Dit kan alleen als iedereen zich aan de coronamaatregelen houdt.
Lees meer >>


Bijlage: Protocol Verantwoord hockeyen bij HC Kromme Rijn 200910.pdf
Hoofdsponsor
Sponsoren